Μαριάνθη Μεταλληνού

Η Μαριάνθη Μεταλληνού είναι Πυρηνικός Ιατρός,Ομοιοπαθητικός, Ψυχοπνευματική Σύμβουλος Κλινική Υπνοθεραπεύτρια, Ενεργειακή θεραπεύτρια, Εισηγήτρια Σεμιναρίων, Εκπαιδεύτρια στην Απεξάρτηση.

Ιατρός Α.Π.Θ. με την ειδικότητα της Πυρηνικής Ιατρικής. Έχει Πτυχίο Παιδαγωγικών Σπουδών ΠΑ.ΤΕ.Σ. – Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε. και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σπουδών MSc στην Κοινωνική και Κλινική Ψυχολογία των Εξαρτήσεων, Α.Π.Θ.

Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής και της Liga Medicorun Homeopatica Internationalis από το 1998 Εκπαιδεύτηκε και πιστοποιήθηκε στην Παρεμβαίνουσα Μη Κατευθυντική Εμψύχωση και Ψυχοθεραπεία από τον ιδρυτή της Michel Lobrot στην Ψυχοπνευματική Συμβουλευτική (Πανεπιστήμιο Αιγαίου), στην Κλινική Υπνοθεραπεία – Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία (GHR), στην Δημιουργία Προσωπικής Ανθεκτικότητας του Ινστιτούτου Heart Math. Από το 2011 εκπαιδεύτηκε στις Ενεργειακές Θεραπείες Cosmic Energy Healing και Body Mirror, τις οποίες συνδυάζει ολιστικά με την αυτογνωσία. Υπηρέτησε για πολλά χρόνια στην Β΄/θμια Εκπ/ση ως Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας και ως Στέλεχος του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολ. Θεσ/νίκης και ως εκπαιδεύτρια των Σχολών Γονέων του Υπουργείου Παιδείας.

Τα τελευταία χρόνια ασκεί την Ολιστική Προσέγγιση της Υγείας, συναρτώντας το Πνευματικό μέρος της θεραπείας στο υφιστάμενο Βιο-Ψυχο-Κοινωνικό μοντέλο. Ιδιαίτερα ασχολείται με το θέμα της Εξάρτησης – Συνεξάρτησης και της Ενεργειακής Αυτογνωσίας, μέσα από διαλέξεις, βιωματικά σεμινάρια και ομαδικές και ατομικές θεραπευτικές συνεδρίες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πήλιο.