Τι είναι η Κοσμοενεργειακή;

1546726245085
Author picture

Η κοσμοενεργειακή είναι μια μέθοδος που άρχισε να εξαπλώνεται κυρίως κατά τη δεκαετία του 80  προκειμένου ο άνθρωπος αλλά και ο ίδιος ο πλανήτης να μαζέψει θετικό ενεργειακό δυναμικό ώστε να μπορέσει να κάνει το κβαντικό άλμα που του χρειάζεται και έτσι να περάσει στην 5η διάσταση.

Αυτή η μετάβαση όπως όλα δείχνουν έχει ξεκινήσει. Από το 2012  μπήκαμε σε καινούργιες ενεργειακές συχνότητες. Η δόνηση της γης έχει αυξηθεί κατακόρυφα..!

Η κοσμοενεργειακή  είναι εκείνη η επιστήμη που επιτρέπει στους ανθρώπους να κάνουν την μετάβαση αυτή όσο πιο ανώδυνα και ομαλά γίνεται.

Για να συμβεί αυτό, τόσο η γη όσο και ο άνθρωπος, πρέπει να αυξήσουν το επίπεδο των δονήσεων τους ( η αλλιώς το ενεργειακό τους δυναμικό ). Με την γνώση και την χρήση της κοσμοενεργειακής το άτομο αναλαμβάνει την κατεύθυνση του εαυτού του, μέσα από τη συνειδητοποίηση  όλων των παραγόντων που εμποδίζουν την εξέλιξη του σε όλα τα επίπεδα, ψυχικό και πνευματικό. Η επίδραση της κοσμοενεργειακής πάνω στην ενεργειακή δομή του ανθρώπου, βοηθά στο σβήσιμο των πάγιων καταστρεπτικών νοητικών προγραμμάτων και φανερώνει απλά και γρήγορα, νέους τρόπους σκέψης και συναίσθησης, που οδηγούν στην ηρεμία, την συγκρότηση, την αυτοπεποίθηση και την αυτογνωσία.

Οτιδήποτε παλιό που δεν παρουσιάζει συντονισμό με τις καινούργιες επιταγές του σύμπαντος, θα χρειαστεί να αντικατασταθεί με καινούργια προοδευτικά πράγματα. Αυτός είναι ο κοσμικός νομός.

Η αναταραχή που βλέπουμε στις μέρες μας στο κλίμα, την οικονομία, την υγεία, συμβαίνουν ακριβώς γιατί η ανθρωπότητα, αρνείται να αφήσει πίσω της τον παλιό τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς, και να περάσει σε ένα νέο τρόπο ζωής. Αυτό κατά το μεγαλύτερο μέρος το βλέπουμε γιατί οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο νέος τρόπος συμπεριφοράς και σκέψης για μια καλύτερη και πληρέστερη ζωή. Ο φόβος κυριεύει τα πάντα και έτσι τα λάθη έρχονται το ένα το πίσω από το άλλο. Η ανθρωπότητα αυτή την στιγμή μοιάζει να είναι σε ένα δωμάτιο και να χτυπά ολόγυρα στους τοίχους ενώ κοντεύει να σκάσει από αγωνία, γιατί δεν βρίσκει έξοδο.

Η κοσμοεργειακή μεταφέρει γνώση από το λεπτό κόσμο των ενεργειών…

Καινούργια γνώση, καινούργια σκέψη, καινούργια συναίσθηση και εν τέλει, καινούργια ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ .

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΗ,  ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ  ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΗ:

  1. ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
  2. ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ!

ΘΕΡΑΠΕΥΣΤΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ

ΧΑΡΙΣΤΕ  ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ  ΤΗΝ  ΣΥΝΕΔΡΙΑ  ΤΗΣ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Η Κοσμοενεργειακή Θεραπεία διδάσκεται ως επίσημο μάθημα στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας και έχει αναγνωρισθεί από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (WHO).

ΠΩΣ ΕΞΑΣΚΕΙΤΑΙ
Η κοσμοενεργειακή είναι μια απλή, ευχάριστη αφάρμακη και εντελώς ανώδυνη μέθοδος θεραπείας.
Βασίζεται στην άποψη ότι ο άνθρωπος αποτελείται από το φυσικό αλλά και το ενεργειακό του σώμα. Αυτά τα δυο σώματα είναι αλληλένδετα και μοναδικά για τον κάθε άνθρωπο. Η μέθοδος αυτή ασχολείται μόνο με το ενεργειακό σώμα. Θεώρει ότι εκεί είναι συγκεντρωμένες οι πληροφορίες που συνθέτουν το ανθρώπινο σώμα του, τον νου και την ψυχή και ότι εκεί εδράζονται οι αιτίες, για κάθε τι σωματικό η ψυχικό.

Ο κοσμοενεργέτης θεραπευτής λοιπόν καλείται να συντονιστεί και να κατευθύνει στον θεραπευόμενο, ισχυρές ενεργειακές δονήσεις ( κανάλια ), όπου χρειάζεται στο ενεργειακό σώμα, με σκοπό τον καθαρισμό και την εξυγίανση.

Η ευεργετική δύναμη των καναλιών είναι αμέσως ορατή στον ψυχικό και φυσικό-σωματικό μας κόσμο. Ένας κύκλος θεραπειών ( course ) για να ολοκληρωθεί χρειάζονται 12 συνεδρίες. Οι επισκέψεις προτείνονται στο ρυθμό 2-3 την εβδομάδα, ώστε μέχρι την ολοκλήρωση να μην έχουμε υπερβεί τον 1 ½ μήνα Μετά από αυτό ακολουθεί αποχή από τις συνεδρίες υποχρεωτικά για 1 μήνα. Αυτό βέβαια για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν πάνω από ένα κύκλο ( course ). Οι 3 πρώτες συνεδρίες για κάποιον που πρόκειται να εμπειραθεί την μέθοδο για πρώτη φορά  μπορεί, αν κριθεί σκόπιμο, να γίνουν δίχως ο κοσμοενεργέτης να χρησιμοποιεί τα χέρια του. Αυτό συμβαίνει για να επιτευχθεί καλή και ήρεμη διεύρυνση και εξισορρόπηση του ενεργειακού συστήματος. Από την 4η συνέδρια και μετά τόσο τα τσάκρα όσο και τα όργανα του σώματος όπου αυτό είναι απαραίτητο, δουλεύονται με επαφή των χεριών.

Η συνεδρία διαρκεί 1 ώρα, ο θεραπευόμενος στέκεται όρθιος σε χαλαρή στάση με κλειστά τα μάτια ενώ πίσω του υπάρχει πάντα μια καρέκλα για να την χρησιμοποιήσει εάν κουραστεί. Ακολουθεί συζήτηση πάνω στην εμπειρία της θεραπείας.

Μαριάνθη Μεταλληνού,
Πυρηνική Ιατρός – Ομοιοπαθητικός
Ψυχοπνευματική Σύμβουλος, Ενεργειακή Θεραπεύτρια

https://enallaktika-sy.gr

Share this